Home > Failed To > Failed To Start Visual Studio Error Invalid Class String

Failed To Start Visual Studio Error Invalid Class String

up vote 1 down vote favorite 1 I have a C# project written using Visual Studio Express 2013 for Windows Desktop. Error: Invalid class stri Quote Postby jaybhati » Thu Feb 06, 2014 4:56 pm Thanks Daniel Top Daniel Posts: 5453 Joined: Mon Apr 02, 2012 1:11 pm Contact: Contact Daniel Website Reply With Quote 24th Oct 2013,21:12 #4 bluthugs View Profile View Forum Posts View Forum Threads Desirable Heir of Aphrodite Re: Advanced Installer [Installer Maker for VB.NET,VB6,ASP.NET,Java] bm ko muna Reply Showing results for  Search instead for  Do you mean  Search Inventor Customization Post to the Community Have questions about Autodesk products? Check This Out

Reason: update Reply With Quote 6 Users Say Thank You to nexysllanes For This Useful Post. My C:\Documents and Settings\PC\ASPNET\Local Settings\Temp directory is empty! When the following code is executed: _Attachment = New CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument() _Attachment.Load("TestReport1.rpt") I get a "Load Report Failed" exception. Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign up using Facebook Sign up using Email and Password Post as a guest Name http://www.advancedinstaller.com/forums/viewtopic.php?t=27716

Error: Invalid class stri Quote Postby mihai.petcu » Tue Jan 07, 2014 4:19 pm Hello and welcome to Advanced Installer forums,Can you please send us the Visual Studio project you are I know a solution is to give ASPNET full control in C:\Documents and Settings\PC\ASPNET\Local Settings\Temp or to redirect the temp folder path to my AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory directory. Reply dany7487 Member 2 Points 64 Posts Re: Load report failed Again and Again!! natry ko na sa VB.NET yan....

http://forums.autodesk.com/t5/inventor-customization/not-able-to-create-inventor-instance-when-visual-studio-in-admin/m-p/6063010 Everyone's Tags: 800401F3CO_E_CLASSSTRINGGetActiveObjectInventor.Applicat… View All (4) Reply 0 Kudos JohanLarsson Collaborator 425 Posts 11 Kudos 16 Solutions

Post 2 of 11 Share Report Re: Marshal.GetActiveObject("Inventor.Application") fails with CO_E_CL Options yan po gnmit ko sa thesis namin Reply With Quote 25th Oct 2013,08:58 #7 sniper13 View Profile View Forum Posts View Forum Threads Brilliant Heir of Athena Re: Advanced Installer [Installer Join them; it only takes a minute: Sign up How to log a project that is being deployed from Visual Studio? It works when running as normal user but not as administrator.

APPLICATION LINK DOWNLOAD INSTALLER HERE [50Mb] PATCH LINK DOWNLOAD PATCH HERE kahit lang comment, basta nakatulong sainyo ok na sakin pw:nexys Attached Images Advanced-Installer-10.2-Build-51488.jpg (13.7 KB, 3051 views) Capture.JPG (75.4 KB, You can set target framework version in your project's settings or update .NET Framework at target machine to latest version, it has backward compatibility with previous ones. –kravasb Aug 22 '14 Aug 16, 2007 11:02 AM|dany7487|LINK Hi, As I was saying, I am getting the error Load Report Failed when I call ReportDocument.Load() in crystal report. Reply With Quote May 19th, 2011,04:08 AM #5 TubularX View Profile View Forum Posts Member Join Date Aug 2006 Posts 184 Re: CLSIDFromProgID fails in VS?

Ito ang website na ginawa ng pinoy para sa pinoy! baka may natabi kayong library system dyan pwede pahiram xD » Similar Threads :HELP: Pano gawing Setup(installer) yung system sa VB.NET with Access Database By nexysllanes in forum Programming & Web Copyright Quinstreet Inc. 2002-2016 Free E-Books Technology Today The Mobile Blog Welcome back, Guest! Reply With Quote Quick Navigation Visual C++ Programming Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Forums Forums Home Forums Visual C++ & C++ Programming Visual C++ Programming Visual

  1. Registration is free, fast, and simple.
  2. Exception Details: System.Runtime.InteropServices.COMException: Invalid class string Source Error: Line 215: string reportPath = Server.MapPath("Stock.rpt"); Line 216: StockObjectsReport = new ReportDocument(); Line 217: StockObjectsReport.Load(AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory + @"Stock.rpt"); Line 218: StockObjectsReport.SetDataSource(stockValues); Line 219: CrystalReportViewer1.ReportSource
  3. Can anyone shed any light on what this error means I am new to using Crystal Reports, however, all the examples I've found indicate that the above code should work.
  4. The time now is 08:01 AM.
  5. Maxence DELANNOYManagerhttp://wiip.frTwitter | LinkedIn Reply 0 Kudos adam.nagy Autodesk Support 1091 Posts 201 Kudos 181 Solutions
Post 11 of 11 Share Report Re: Marshal.GetActiveObject("Inventor.Application") fails with CO_E_CL Options Mark as

Related 585How to “Add Existing Item” an entire directory structure in Visual Studio?1268Using Git with Visual Studio856.gitignore for Visual Studio Projects and Solutions140How do I open an old MVC project in The DLL is present. - Spelled correctly (case sensitive compared to register value). - Permissions OK in regedit. Is there a role with more responsibility? Error: Invalid class stri Quote Postby Daniel » Fri Feb 07, 2014 9:25 am You're welcome.All the best,Daniel Daniel Radu - Advanced Installer TeamFollow us: Twitter - Facebook - YouTube Top

To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. http://bashprofile.net/failed-to/failed-to-start-hcps-manager-error-153.html How do I explain that this is a terrible idea? Aug 16, 2007 10:06 AM|jportelas|LINK In my humble opinion, it seems like a dll registration problem, seems like some of the crystal dlls were not correctly registered in your machine, cause Also, are you using the Express or Professional version of Visual Studio?All the best,Miahi Mihai Petcu - Advanced Installer TeamFollow us: Twitter - Facebook - YouTube Top jaybhati Posts: 2 Joined:

Load report failed Again and Again!! [Answered]RSS 24 replies Last post May 17, 2009 03:59 AM by tooyo ‹ Previous Thread|Next Thread › Print Share Twitter Facebook Email Shortcuts Active Threads Share your knowledge, ask questions, and explore popular Inventor Customization topics. Autodesk Community > Inventor > Inventor Customization > Marshal.GetActiveObject("Inventor.Application") fails with CO_E_CLASSSTRING Inventor: Inventor Customization: (Accepted Solution) Marshal.GetActiveObject("Inventor.Application") fails with CO_E_CLASSSTRING: Page 1 Inventor Customization Reply Topic Options Subscribe to RSS http://bashprofile.net/failed-to/failed-to-start-service-failed-to-start-bind-unknown-error.html I need to deploy to a Windows 7 Embedded System with the correct version of .NET Framework.

My CEO wants permanent access to every employee's emails. I can not see the reports in crystal report. I did both but nothing was fixed.

help po please try kong isave script ung database ko sa mysql workbench para my sql file na ako at un ang iconnect ko ayaw error di nya mread help po

So it seems that it's related to permissions after all. I tried: copying the files over with the .dll and everythig from the bin folder and when starting I get no error, but doesn't start at all. I'd appreciate you could useProcess Monitor to watch if there is any failure for loading some modules, and provide with us. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

The report just has a single, static text line on it. Everyone's Tags: connectionGetActiveObjectGetTypeFromProgIDInventor.Applicat… View All (4) Reply 0 Kudos FRFR1426 AUTODESK EXPERT ELITE 284 Posts 49 Kudos 37 Solutions

Post 10 of 11 Share Report Re: Marshal.GetActiveObject("Inventor.Application") fails with CO_E_CL I've created the report using Visual Studio 2005 Team Developer edition. navigate here Welcome to Symbianize Forum.

StockObjectsReport.SetDataSource(stockValues); CrystalReportViewer1.ReportSource = StockObjectsReport; } finally

{ System.Environment.SetEnvironmentVariable("TMP", oldTmp);System.Environment.SetEnvironmentVariable("TEMP", oldTmp1); } } public void PopulateStockValuesArrayList() { if (Session["stockValues"] == null) { stockValues = new ArrayList(); Stock s1 = new Stock("AWRK", 1200, All rights reserved "); }); // TOGGLE FUNCTION FOR THE MAIN FLYOUT MENU $(document).ready(function(){ $(".user_for_popup").click( function () { $(this).addClass('.user_for_popup_active'); } ); var MainContentHeight = $(".lia-quilt-column-main-content").height(); $(".lia-quilt-column-side-content").css( "min-height" , (MainContentHeight + Adam NagyDeveloper Technical ServicesAutodesk Developer Network Reply 1 Kudo « Message Listing « Previous Topic Next Topic » Search This Board CommunityCategoryBoardArticlesUsers Cheers, Gary Index ‹ Visual Studio ‹ Crystal Reports for Visual Studio Create Account Sign In Help CommunityCategoryBoardArticlesUsers

Post Reply Search Advanced search 6 posts • Page 1 of 1 sandun_sanmark Posts: 1 Joined: Tue Jan 07, 2014 12:54 pm Failed to start Visual Stodio. I unloaded that project and restarted Visual studio among other things and now it works. It have worked fine for a long time but suddenly it does not work in one solution.It still works in another solution, I have restarted the computer and is now fresh Did you get this resolved I have the same problem with Crystal and I'm tearing my hair out!

current community chat Stack Overflow Meta Stack Overflow your communities Sign up or log in to customize your list.