Home > Failed To > Error Code 0 Failed To Load Resource

Error Code 0 Failed To Load Resource

Contents

The time now is 06:47 AM. 2014 Sorenson Media Inc. Re: Locale - Unable to load Resource Bundle file in Dev Mode Only laurentsd Dec 19, 2012 9:23 PM (in response to AlfredoQuiroga) See the SDK FAQ entry "Runtime Error #2036: What to do to fix it? Since a display object has only one parent container, you can add an instance of a display object to one display object container. http://bashprofile.net/failed-to/failed-to-load-resource-frame-load-interrupted.html

further, everything is running from desktop, so 'load never completed' is even stranger. ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.10/ Connection to 0.0.0.10 failed. However for the one (where I am having the 2036 issue), I only have under vmware-vsphere-client/server/stage/myplugin.war/ META-INF WEB-INF plugin.xml4. Last updated February 19, 2016. https://developers.google.com/interactive-media-ads/docs/sdks/flash/errorcodes

Error Code 0 Failed To Load Resource

also the error does not happen at all if i comment out the Loadermax.getContent(img) and addchild(img); I am listening for your onError event, so am handling errors at that level, and Please turn JavaScript back on and reload this page.All Places > GIS > Applications > ArcGIS Viewer for Flex > DiscussionsLog in to create and rate content, and to follow, bookmark, Details are provided below:=====================Current Environment:=====================- version: 5.1=====================Local Environment Details:=====================- Under the application main file we have (fake names in this post): [ResourceBundle("MyResources")] - In the plugin.xml file we have:

Instant Support: Chat | Email | Phone Home | Services | Support | Billing | Account | FAQ - Frequently Asked Questions | Streaming Media Services | Terms & Conditions | Please type your message and try again. 6 Replies Latest reply: Dec 20, 2012 3:16 PM by laurentsd Locale - Unable to load Resource Bundle file in Dev Mode Only AlfredoQuiroga I'll take a look at that. Failed To Load Resource Javascript It doesn't affect the end user (if he doesn't have Flash Player Debug), because immediately after error reload occurs.

Click here to find which program is right for you HomeServices My Active Services Support Support CasesCreate a Support CaseLive chat with supportFrequently Asked Questions Contact Us Billing Browse InvoicesBrowse Credit Error Code 0 Failed To Load Resource Uverse Example: Update all references to the video player and ensure that you have granted the file permissions to access content if it is located in another domain. many thanks for checking all the same. https://login.netromedia.com/Solutions/View.aspx?ID=1688230f-04bb-4b77-b825-41daff85bb6b You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

I have two UI Plugins.2. Failed To Load Resource Dll Share This Page Legend Correct Answers - 10 points Skip navigation GeoNet The Esri Community HomeNewsCommunitiesAll ContentArcGIS IdeasCommunity HelpLog in0SearchSearchSearchCancelError: You don't have JavaScript enabled. Back to top GreenSock GreenSock 3,466 Likes (Superhero) 12,462 posts Post #4 by GreenSock , 28 June 2010 - 01:35 PM Hm, sorry but I can't. If i get any idea of where the problem comes form I'll post a reply.Are you getting this error on items loaded with LoaderMax or were you just asking in general

Error Code 0 Failed To Load Resource Uverse

Reply With Quote October 14th, 201309:14 AM #3 Fred View Profile View Forum Posts View Blog Entries View Articles Junior Member Join Date Mar 2013 Posts 4 Yes ;) Fred https://communities.vmware.com/thread/429717?tstart=0 I haven't altered the code at all. Error Code 0 Failed To Load Resource the image appears so everything is fine to this point, but when i navigate away from that module swf to another [blank] module swf i get the error: "Error #2044: Unhandled Failed To Load Resource The Server Responded With A Status Of 500 Several functions may not work.

Basicly it happens when a site is loaded (it consists of 3 modules), and when you click on a button that navigates to other URL error is thrown. http://bashprofile.net/failed-to/failed-to-load-the-assembly-leaguesharp.html Submit Post Add Codepen LEARN HOW GreenSock Forums Flash / ActionScript Archive Loading (Flash) View New Content Javascript Disabled Detected You currently have javascript disabled. Or it may be an issue with your server-side script. I decided to put it on forums with hope that anyone else had experienced something similar. Failed To Load Resource The Server Responded With A Status Of 404 (not Found)

  1. A timeout has occurred during loading. Resolution Check the following recommendations to fix the error: Make sure that your assets are in the correct domain and the URL is correct.
  2. Well, for now I will have to live with it.
  3. Try loading the page on another browser to make sure that the error is not browser-related. Back to top Additional Flash resources Sample implementation Suggestions for ads troubleshooting Flash object
  4. Posts 13 Hey - this same thing just happened to me too...
  5. The URL cannot be located or it is blocked. Resolution Check the following recommendations to fix the error: Set allowScriptAccess to 'always' in the embed tag, especially if you are
  6. If you are running I.E., make sure that the embed tag is nested within the object tag and verify that the classid attribute appears exactly as shown below:
  7. Take like 10 minutes to try. " Vic C., @puppetMaster3" Honestly think without TweenMax, I'd of changed careers by now; it's that good. " James Stone, @mimeartist" I’ve long felt like
  8. Primary causes for this error: Attributes such as type, object ID, and allowScriptAccess have not been set properly.
  9. Back to top doodledude doodledude 1 Like 19 posts Post #11 by doodledude , 21 March 2011 - 11:47 AM Jack I have since updated to CS5 and the error is
  10. Back to top penny penny 0 Likes 9 posts Post #3 by penny , 28 June 2010 - 10:51 AM Hm, sorry but I can't. The very same file that properly loads when we do a deployment.=====================Additional Details:=====================- To add to the mystery, we have imported the hello-world-i18 ui project from the vsphere sdk client samples Any ideas? Register Help Remember Me? this contact form Error #2025: The supplied DisplayObject must be a child of the caller Description The application or component may be attempting to remove a DisplayObject or component but it cannot be located.

    same result.. Failed To Load Resource The Server Responded With A Status Of 400 (bad Request) What i do to fix it is that i go in my 360 account, and add manually a thumbnail to the video i have issue with. Show 1 comment1 ReplyNameEmail AddressWebsite AddressName(Required)Email Address(Required, will not be published)Website Addressrscheitlin Mar 28, 2012 7:46 PMMartyn, So you are absolutely sure that the swf and xml for the problematic widget

    Would you like to add one?

    If you think neither of these are the case, please post an example FLA that demonstrates the issue in the simplest way possible (including your image, xml, and any ActionScript necessary). Re: Locale - Unable to load Resource Bundle file in Dev Mode Only AlfredoQuiroga Dec 20, 2012 3:04 PM (in response to laurentsd) No wonder I wasn't able to find it.Thanks, Definitely sounds like an Adobe IDE bug if anything. Failed To Load Resource The Server Responded With A Status Of 406 (not Acceptable) The channel or publishing point name should contain more than 4 characters.

    Thanks for pointing this out. That one loads the resources just fine.3. Join the Club Sign Up For Our NewsletterGet the latest updates on GreenSock products, exclusive offers, and more right in your inbox.sign upYour information will always be kept confidential. http://bashprofile.net/failed-to/failed-to-initialize-client-unable-to-load-game-resource-shadow-of-mordor.html Please re-enable javascript to access full functionality.

    It doesn't need to be your production files - just a super simple example that I can publish and see the error. That triggers then the generation of the assets including the locales under the stage directory.Thank you for all the help, really, really appreciate it.Alfredo Like Show 0 Likes (0) Actions 6. Check that the object ID attribute contains the correct content ID. I have multiple times hit redeploy and the files are simply not being copied there.Is there anything that you think I have to do to get the IDE to start copying

    If you are still unclear about the error, refer to the sample implementation. Back to top Error #2035: URL Not Found Description The SWF file is attempting to locate external For example, create a new AdsLoader object and add it to the stage prior to requesting ads. Create a new instance of the object before calling it again. It doesn't affect the end user (if he doesn't have Flash Player Debug), because immediately after error reload occurs.

    Years of conversation fill a ton of digital pages, and we've kept all of it accessible to browse or copy over. Set allowScriptAccess to 'always' to enable the SWF file to communicate with the embedding HTML page. Back to top Error #2036: Load Never Completed Description The ad did not finish On a scale of 1 to 10 how useful was this document? 12345678910 Related Files Previous (1 - 1 of 1) Next FilesLast Modified Error30301/07/2013 2:32:47 PM Comments CommentCreated DateCreated by I've tried encoding in several formats...

    text=Error #2036: Load Never Completed." this only happens once, so going back and forth between those modules again causes no errors. More details below:1.

    © Copyright 2017 bashprofile.net. All rights reserved.